MITSUBISHI ELECTRIC с нов модел климатик

Mitsubishi Electric представи най-новата линия стенни климатици с вътрешни тела с изтънчен модерен дизайн и широка гама от характеристики.

Какво трябва да знаем за поддръжката и профилактиката на климатизаторите?

Нужно ли е допълване на фреон в климатика? Трябва ли при по-ниски външни температури да оставяме климатика да работи постоянно, дори ако няма хора в помещението? Колко често трябва да се почистват филтрите на вътрешното тяло на климатика? Отговори на тези и други въпроси, прочетете тук.

MITSUBISHI ELECTRIC представи нисковъглероден CHILLER на пазара
MITSUBISHI ELECTRIC представи нисковъглероден CHILLER на пазара

Mitsubishi Electric представи серията японски инверторни чилъри, създадени да отговарят на нуждата от контролируемо, енергийноефективно отопление и охлаждане. Модулната гама чилъри от e-серията е с намален размер на тялото и множество разширени функции и предимства, базирани на опита на компанията в индустрията с климатични системи. 

Хибридната VRF климатична система печели награда след награда

Уникалната хибридна VRF система за централна климатизация на Mitsubishi Electric получи още едно признание в ОВК индустрията, като спечели наградата „Продукт на годината“ в категория климатизация, на награждаването HVR 2016, което се проведе на 27 октомври в Лондон.