Това се случи скоро след като продуктът получи награда за „Продукт на годината“ в категория климатизация на наградите RAC CoolingIndustry през септември.

Продуктът беше също така класиран като финалист в събитието National ACR & Heat Pump Awards, което ще се проведе в Бирмингам през януари 2017г.

„Знаем, че хибридният VRF е пригоден за проектите на бъдещето, като нуждата от пропускотърсачи на фреон отпада, така че това е изключително признание в индустрията“, обяснява Марк Грейстън, Продуктов Маркетинг Мениджър за линията City Multi.

„Вече виждаме резултатите от инсталирането на системата в доста различни проекти като офиси, хотели, търговски части и места за настаняване като все повече хора осъзнават, че хибридната система дава възможност за едновременно отопление и охлаждане с нивата на комфорт на класическите 4-тръбните чилъри.“

Уникалната хибридна VRF система за централна климатизация на Mitsubishi Electric получи още едно признание в ОВК индустрията, като спечели наградата „Продукт на годината“ в категория климатизация, на награждаването HVR 2016, което се проведе на 27 октомври в Лондон.

Със своята гъвкавост на дизайна и рентабилна инсталация, без наличие на хладилен агент в обитаваните помещения, хибридната VRF система за централна климатизация предоставя възможност за постигане на оптимален контрол на комфорта.