MITSUBISHI ELECTRIC с нов модел климатик

Mitsubishi Electric представи най-новата линия стенни климатици с вътрешни тела с изтънчен модерен дизайн и широка гама от характеристики, които правят този стилен, енергийно ефективен климатик подходящ както за дома, така и за малки търговски обекти. 

Освен с дизайн, новият модел климатик се отличава и с прилагането на иновационния хладилен агент R32, който е с по-нисък потенциал за глобално затопляне. 

През 2014 Европейският парламент издаде наредба (2014 EU F-gas) с основната цел да се намали до 79% отделянето на флуорирани газове между 2015 и 2030 година. 

Линията MSZ-LN предлага избор от четири размера – от 2.5kW до 6.1kW с четири отличителни цвята на вътрешното тяло: рубиненочервен, черен оникс, перленобял и естествено бял. Също така новият продукт на Mitsubishi Electric разполага и с вграден i-see Sensor, който автоматично улавя човешко присъствие в помещението, местоположението на хората, като тази интелигентна технология позволява локално регулиране на въздуха и осигуряване на необходимите температури за персонализиран комфорт. 
MSZ-LN ще бъде представен и на българския пазар малко по-късно през 2017г.